Utseende til Nike Mercurial Vapor XII 360 Elite AG-PRO

Posted by admin 26. Jun 2018 0 Comment(s)

Nike Mercurial fotballsko leiemorder familie av produkter, posisjonering tradisjonelle utringet overdel og ikke med high-top super toppen av lanseringen og vanskelig, men har et stort antall lojale fans. Dette er uadskillelig fra sin hurtighet og god ytelse. Det som er viktig er at det også er nærmere folkene når det gjelder pris. Den nye Nike Mercury Vapor XII 360 Elite har også en stor oppgradering når det gjelder maskinvare, noe som reduserer gapet mellom toppnivå og toppnivå. Selv om det ser ut og lansert i fjor Flyknit Ultra gjør ingen forskjell, men som en ny 360-graders øvre struktur, delt yttersåle Disse konfigurasjonene er fortsatt blir integrert i Mercurial Vapor XII 360 Elite, konfigurert slik at den har en utmerket ytelse og topp. Som en av de nyeste medlemmene av Assassin-familien, er den ekstremt strømlinjeformede designen av skolegemet fortsatt bevart, og den generelle følelsen er veldig slank og behagelig for øyet. Det nyopprettede Swoosh-logoen gir også en meget rask visuell effekt, som ekko sin viktigste salgsargument.

 


Nike Mercurial XII er like Flyknit stoffer materialer, men ugg på bakgrunn av dette, igjen med en 360-graders utformingen for å tolke det, som i stor grad forbedret av pakken, og duktilitet, er tykkelsen av materialet i seg selv er moderat, ikke myke Tøymykler. Det horisontale arrangementet av pinstripes er fortsatt bevart i ansiktet, og fremspringene er ikke veldig høye, men har god friksjon. Og annerledes før vi introduserte litt over toppen, under samme forutsetning har en full avrundet tå, det ikke stikker for mye fremover, hele hvelvet buen fortsatt på normale dimensjoner, tå av foten Kompatibilitet tilhører det øvre midterste nivå. ACC vil være på når de veves inn i flettet vamp foret overdel definitivt et av høydepunktene i denne nye generasjonen attentat, forlatt børsten før belegget direkte på den øvre praksis, inn i selve materialet, noe som gjør hele vamp Tekstur er veldig bra, slik at dekning av overflaten av smeltefilmen også har blitt redusert i varierende grad i andre halvdel av oversiden. Ved første øyekast low-cut versjon av kraven er som en visuell oppfatning som er etter den høy-topp snitt, på denne bakgrunn, er det fortsatt beholder en liten håndtak krage fronten av de ovennevnte kan sees i ord av damp 360 Dette er også et differensieringspunkt mellom ulike nivåer. Hælsiden er fortsatt i stand til å se det nye mediumordet LOGO, denne svarte skrifttypens overflate er festet med et lag med magisk lysfilm, prosess og visuelle effekter er overlegen. Etterfulgt av fôr er veldig snilt av som en super topp par, bruker den samme slag syntetisk semsket materiale, komfort og låsing av .AG-PRO er beskyttet yttersåle er definitivt mange mennesker, en hjertesykdom, i fravær av formell Før vi startet, var vi også bekymret for om separasjonen var designet for å bli kastrert på AG-PRO, men det viste seg at våre bekymringer var overflødige. Forfoten spikes opp til ca 1,1 centimeter, hæl pigger opp til ca 1,27 centimeter, slike høyder også andre merker kan ikke matche studs AG, som også har blitt en viktig grunn til at den ble avvist av de fleste.

 

Sammenlignet med FG, på begge sider av forfoten toppene AG-PRO erstattet smidighet og bedre spiker hul kjegle, beholder fortsatt midt i en V-formet negler start, selvfølgelig, mange av dem til å okkupere en absolutt fordel, pigger Ulike grader av forsterkningstiltak kan ses rundt basen. Fordelen med dette er at den har en større festeflate til menneskelig gress, noe som resulterer i mer stabil støtte. Et annet punkt å merke seg er at de fremre sidene av palme AG-PRO ikke se det krummede spor FG versjon, slik at i tilfelle av det samme materiale, foran FG flaten og bøyespring virkningsgrad er sikkert bedre For AG-PRO. Sammenlignet med FG-versjonen, erstattet hælspydene alle de originale V-formede neglene i to koniske negler. Denne tilnærmingen er også et stabilt kompromiss. Sammenlignet med Orthlite i tidligere generasjon assassiner ble innersolen erstattet med en stivere skummet EVA, noe som reduserte komforten. Nettolengden på innersålen på 277 27 cm er 27 cm. Måleresultatene stemmer overens med toppkarakteren. Testresultatene viser at størrelsen på sneakeren er normal. Dette er takket være den omjusterte sko typen og utvidbarheten av øvre. Midten av baksiden av sålen kan fortsatt se svart pute, er ansvarlig for de ovennevnte linjer til å engasjere seg i bunnlinjer, spilte rollen som fast slip. Enkelt er like vekt- størrelser Mercurial damp JP 275 360 XII Elite AG-PRO faktisk veier mer enn noen få gram Mercurial Superfly VI 360 Elite FG, begge strukturene under ellers like forhold, den ytre ende av AG-PRO Det er faktisk mer "vekt".