Toppvalg Adidas X 16.1 Fotballsko

Posted by admin 21. Apr 2017 0 Comment(s)

 

Lenge før den spanske venn (også et forum Zhong pulver) micro brev til meg Tucao X 16+ PureChaos holdbarhet, en ball ned, plassere en sko dekke rive et stort hull! Det var faktisk arr å skremme, og til slutt i sin kommunikasjon med Adidas, er den europeiske siden forfriskende å gi ham en erstatning, og ga ham også kuponger og lignende, Adidas peker på en ros! Så prøv denne gangen for å velge en utringet topp Adidas X 6.1. Faktisk, jeg ofte ser på evalueringen av folk forstår mine føtter er ikke veldig stort, men jeg vet ikke hvorfor Adidas X 16+ PureChaos for vanskelig å sette på foten, og skoovertrekk begrenset duktilitet, så kan bare være det nest beste, selvfølgelig, sammenlignet lavere priser X 16.1 er også litt mer solid.

 

Mest super toppmodeller og sammenlignet med mange av konfigurasjon krymper ikke, mindre en sko cover på snøresystem, som også skjer for å være i stand til å fullføre mine OUPOWER skolissene utsatt! Hvordan ta skoene med lysets hastighet orange farge på X 16.1 samlede effekten?

 

 

Yttersiden av skoen kan sees skrått Adidas Logo, er dette designet som en av den ikoniske 2016 utformingen Adidas fotballsko produktlinje, og erstatter den tidligere merket av tre barer, med en høy grad av merkevaren anerkjennelse. Adidas X 16.1 bruker også super toppen av Techfit komprimering materiale, men dessverre er det ingen øvre NSG partikler dekket, er det tverrgående riller på vamp, vamp men litt vanskelig enn i bløt X 16 + grad, føle noe tap. Men du sier dette materialet er svært harde ord, Egentlig er jeg, i likhet med børstet øvre tentakkel føler meg ganske rolig, men mangelen på fleksibilitet, så på varme duktilitet er bedre nå strikket materiale.

 

Adidas X 16.1 yttersåle ødeleggelse er nok, Spike er forbedret spiker åpnet gapet, grep start, sprint kan tydelig føle foten og yttersåle passer så godt, som ikke vil ballen droppes. Stivhet i sentrum yttersålen enn ventet, meget solid, høy hardhet, Sharp og stoppe sideveis bevegelse av yttersålen kan føle sterk støtte. Dette par sko de mest tilfredsstillende ting er Techfit å knytte skoene super komfortabel opplevelse, i utgangspunktet oppveie den negative sentimentet forårsaket av øvre konkav meg.