PUMA evoPOWER 1.3 bekjempe Anmeldelser

Posted by admin 24. Jul 2017 0 Comment(s)

Camo kamuflasje åpnet vi endelig innledet i PUMA evoPOWER 1.3 fotballsko. Formen virker kjent, men den iboende skjulte mysterium, selv små endringer er viet PUMA forbedre sine egne produkter. Arvet fra generasjon for å forbedre den fordelen av å gjøre opp for mangelen på andre generasjon, nytt produkt evoACCURACY også trekke kjernen, som er foran denne par Puma evoPOWER 1,3, for ikke å styrte design, men rett og slett forskjellige.

Ansiktet til et slikt par av nye produkter, bare en tanke i bakhodet, for å teste sin virkelige resultater! Uansett hvor offisielle sa hype, ulike studier hvor autoritativ, praktisk erfaring som må bruke føttene gjøre snakker, fordi evoPOWER 1,2, PUMA introdusert prangende det er ikke det samme? Nå følger Xiaobian se tilbake på feltet resultatene av denne par PUMA evoPOWER 1.3 sammen med det.


Stadium 08:00 om morgenen minus 4 grader sterkt fra ledelsen tok hendene av denne par PUMA evoPOWER 1.3 FG fotballsko når ganske sjokkert. Den første er vekten, lys! Etterfulgt av den øvre, myk! Vi hoppe over den skuffende sammenlignet med den andre generasjon evoPOWER1, JP270 samme størrelse for lysgenerering, mens overlæret for å være mer fleksibel. Langsgående sammenligning, er dette definitivt den mykeste av en serie evoPOWER (inkluderer evoACCURACY), en tynn øvre mest, og multi-brand horisontal sammenligning 1,3 er definitivt en av de mest komfortable sko kvalifisert til å konkurrere, hvorfor sier du ?
I evoPOWER 1.3 tynne og myke overdel innpakket, veldig behagelig å ha på. AdapLite en retning som strekker seg rayon overmaterialet gir flere langsgående forløpende bevegelse, side føtter gir mer følelse av pakken, etter tiltrekking av snøre, føltes bare rett forfot skoen stillinger, denne følelsen bare god lang tid ikke setter pris på. MERK Ved å gjøre dette, evoPOWER1.3 avrundet tå litt sko treet også gjort små justeringer. For å imøtekomme til mer foten (det vil si de relativt brede fot venner), PUMA denne gangen litt utvider sko sist, male noe i forhold til evoPOWER1 lilletåen, som er helt ny dobbel foten slitasje. Tro meg, selv lederne av de store brede føtter ikke slitasje.

 

I tillegg til den tidligere nevnte øvre myk, veldig myk! Latterlig Soft! Det er viktig å si tre ganger, samt en kombinasjon av engelsk. Puma evoPOWER 1.3 fotballsko overdel flat og jevn berøring, og berøringsfølelse genererings lik den øvre friksjon. ACCUFOAM øvre venstre for å finne igjen senere, for å si vamp Griptex friksjon teknologi. De nye skoene er vanskelig å se PUMA Griptex deg for dette liten økning i øvre ball teknologi, er det vanskelig å ta ut av hånden, men når en ball ned, vil du finne at det er mange fine linjer overdel, disse skitne ser over linjene er Griptex. PUMA sko foran håndflaten av et stort område av anvendelsen av denne teknologien, i et forsøk på å forbedre styringen av fotballsko, hvor praktisk effekt? Først hemmelighold.