Nyeste Adidas Messi16 + PureAgility Fotballsko Salg

Posted by admin 24. Apr 2017 0 Comment(s)

 

Før Messi brøt spion bilder har vært iført de nye Adidas Messi16 + PureAgility fotballsko på trening, og nå, mer tydelig gjengivelser viser nærmere denne nye par sko. Skoene vil være start farge sølv blå farge, starttidspunktet i begynnelsen av juni.

 

Dette paret av fotballsko Adidas Messi16 + PureAgility hovedfarge med en sølv metallisk glans og skinnende, og de andre øvre Messi16.1 brukt som en bikake struktur. Og den neste generasjonen av fotballsko Adidas X Tilsvarende Messi16 + PureAgility i øvre foten åpen sømmer, bruker også en lignende Techfit høy blonder krage og nesten ingen design.

 


Øvre og skinnende sølv er forskjellige, Adidas Messi16 + PureAgility fotballsko med blå krage uklar. Adidas tre barer bak den ytre sko med sort og utfylle utformingen av hele par sko. Det kan sies at den generelle designen er svært interessante føtter sko og såler og overdel av lignende farge, men den reflekterende effekten er mer uttalt.

 

 

Teknisk sett de nye Adidas Messi 16 + PureAgility fotballsko for andre generasjon av Adidas Messi fotballsko bringer nesten ingen blonder design. Det bringer konseptet med å lette utformingen mer fleksibel helling og hastighet for å være i stand til å gi enestående og yttersåle akselerasjon. Adidas Messi16 + PureAgility fotballsko overdel og den første generasjon er svært forskjellige, denne gangen ved hjelp av sokkelignende form kan være anordnet så vel som super-locked "Agilityknit" vevet materiale. Adidas Messi16 + fotballsko yttersåle også designet for fleksibel handling og design. Det har knaster 11, flere knaster som bærer trekantet form, deres lengde er lik, men arrangementet er relativt vanlig.