Ny hastighet Fotballsko Mercurial Superfly V FG

Posted by admin 31. May 2017 0 Comment(s)

Helt ny generasjon av Mercurial Superfly forrige uke, i tillegg til utseende, hva kan vi forstå teknologien? I dag er en titt på Nike designet for å få store hvordan jeg skal si?

 

"Den nye Mercurial gjort betydelig fremgang i Assassin vil forlate avtrykk av historie lekent Mercurial ny generasjon lettere, mer spenstig, slik at føttene med støtte av vitenskap og teknologi under alle forhold for å opprettholde høy .." - Jeongwoo Lee, Nike fotball design.

 

Hvis vi bruker et ord for å danne attentatmannen, må det bygges for hastighet. For to år siden, Nike Mercurial hastighet opplevelsen til et nytt nivå, mens forrige ukes utgivelse av den nye Mercurial Superfly V, som igjen frigjør spillerens fartspotensiale. Denne gangen, Nike under totale konseptet, hvert designelement fotballsko er rettet mot ett mål: fart!

 

"Den nye Nike Mercurial Superfly designfilosofi er å utfordre antagelser om hastigheten på vitenskap og design kombinert med etableringen av de raskeste fotballsko," Jeongwoo Lee sa. "Disse skoene er utformet som en helhet, er det en fullstendig og reell hastighet system, bruk av alle materialer som danner en ring effekt for å sikre en effektiv funksjon av sko".

 

 

Nike Mercurial Superfly V FG utformingen ny ergonomisk yttersåle har blitt viktig element for å oppnå målene i design team. Den nye yttersåle i full overensstemmelse med de naturlige konturene av foten, eliminerer plantar slik struktur problemene som eksisterte før, slik at føttene kan flytte med sko heller enn motstridende. "Fysisk terapeut arbeider med oss ​​til å tro at dette designet som effektivt kan redusere unødvendig stress på foten, men også kan redusere unødvendige skyve føttene i skoene for å oppnå høy hastighet bevegelse av energi maksimering." I tillegg til menneskekroppen Ingeniør fot mønster, kan et nytt lag struktur yttersåle 40% vekttap enn karbonfiber før yttersåle.


En annen viktig økning punkt i fart kan virke avvikende, er at bremsene! "Kan selvtillit er nøkkelen til å gjøre det beste bruk av nødstopp hastighet. Hvis du er usikker på om spilleren han kan stoppe raskt, så han vil avta i forveien for å forberede seg, akkurat som vi vanligvis kjører bil."


Den nye Mercurial Superfly bremsesystemdesign gjennom de forskjellige testene, selv ved bruk av virtuelle utforming lagets begrenset elementanalyseprøver, og som nøyaktig representerer hva slags form og fordeling av pigger hastighet spiller, best egnet for vitenskapelige data. Disse dataene vil være den siste til å få Nike beste spillere for godkjenning på banen. "Nike Mercurial Superfly V FG formet klamp er de samme, men fordelingen av ulike retninger, retningen på hælen for bremsing, og forfoten er å starte i forfoten området klamp ikke skjer før vi også distribuert sko negler, det gjør spillerne føler signifikant forskjellig. "


Selvfølgelig er Nike Mercurial Superfly V FG vamp også en viktig del av designkonsept. Denne gang Flyknit skoen utformingen tar hensyn til samspillet av sko overlær i høyhastighets dribbling med ballen. Også basert på vitenskapelige data, for å produsere en 3D mønster som kalles Nike Flyknit "Speed ​​Rib", og gi de resulterende friksjon sko.