Ny Billige Nike Hypervenom Phantom III FG

Posted by admin 23. Aug 2017 0 Comment(s)

Tilbake til rygg svart. Nike slipper sin tredje Hypervenom III colorway og deres andre i en måned som den nye silhouetten fortsetter å storme gjennom vintersesongen med formidabel styrke og stil.

 

Følgende er fra den nylig utgitte Hypervenom Phantom III "Tech Craft" Nike gjøre en rask retur med en tung gjør av svart for den nyeste fargevalget qui Nike Hypervenom III pakker massevis av varme. De støvler få et metallisk sølv swoosh oppgradere med en over forfoten og hælen, mens sprette av rødt snøre trekk på tvers av kablene og den fremre delen av såleplaten, comprenant un kombinasjon av de sekskantede formede stendere og sperrene.

 

Nykommere til Hypervenom III FG shoulds vet støvelen har en i ett stykke utformet Flyknit øvre, integraler qui områder med høy ventilasjon, strekke og støtte, mens den tongueless utforming eliminerer noen sømmer. Streikssonen har flerlags Poron skumpepper integrert i en Flyknit øvre. Hastigheten av hastigheten til hastigheten til hastigheten av hastigheten av hastigheten av hastigheten av hastigheten av hastigheten. Flywire kabler gjør at spilleren kan finjustere passformen til hverandre for en mer presis innlåsing for å støtte sideskjæringer.