Dybdeanalyse Nike Tiempo Legend VI Fotballsko

Posted by admin 25. May 2017 0 Comment(s)

Nike fotballsko i historien, "Legend" er en sta-serien, den har en spesiell form for sta de siste 20 årene, har Nike Tiempo vært synonymt med topp skinn fotballsko. Den nye Tiempo Legend seks følge denne tradisjonen, mens innovativ teknologi for å lage den beste ballen følelse.


I det siste, vår oppfatning av dem, skinn fotballsko har alltid vært veien til bilen linjen sydd skinn overdel faste, Nike Tiempo Legend VI, er dette landemerket initiativet bygget inn i rutenettet cytoskjelettet. Sko overflaten blir mer integrert, innebygd mesh skjelett skaper fortsatt en bule i det øvre spor effekt. Sko utenfor for å se den ikoniske Nike Swoosh, sett under ett, har fortsatt en meget sterk enhet blant rang utseende.


Toppmodellene Nike Tiempo Legend VI på øvre materialet fortsetter den fine tradisjonen med sin forgjenger, delikat kvalitet kenguru skinn lær alltid ta et stort antall kontroll hjerter. Innebygde gittere for å unngå stor følelse av nærvær i den øvre bane av bare to dobbeltkjedet V-formet spor. Dette sikrer sømløs øvre myk struktur, forlatt etter søm overdel, og reduserer også muligheten for vanngjennomtrengning i jorden langs den øvre sutur, for derved å unngå herding av noe som kan føre til lær.

 

Legacy II topp utsikt bruker touch og raffinement myke kalv kenguru skinn er ikke tapt, kan det samme bli sett bygget inn i øvre innhegninger materiale. Legenden i det høyeste nivået på seks TF Mysitc, Nike Tiempo Legend VI som en topp-nivå TF, Mysitc også brukes til å myke opp den øvre kalv, uten innebygd innhegninger Lagre.