Den nye evoSPEED 17 serie med fotballsko

Posted by admin 14. Jul 2017 0 Comment(s)

 

 

16. desember, PUMA lansert en ny serie med fotballsko evoSPEED 17, den nye PUMA evoSPEED 17.SL-S med fet kombinasjon av fluoriserende gul og grønn gekko debut. De nye støvler vil bli slitt av Gelieziman, Royce og andre spillere.

Den nye evoSPEED 17 serie med fotballsko fester seg til hastigheten på PUMA genet familie, fortsatt følge designkonsept fra fortiden, hastighet og smidighet. Øvre materiale oppgraderinger blitt Nissan super fiber, noe som gjør den nye PUMA evoSPEED 17.SL-S er mer myk og behagelig å bruke dem, føler ballen bedre. SpeedFrame struktur av øvre laserkuttet optimaliserer skoene til sko, og i stand til effektivt å støtte spilleren rask pause og snu. For å oppnå optimalt bruk følelse og ytterligere støtte rolle, skoene har en enkel, men effektiv ytre vikle kopp ved hælen. Mer støtte kommer fra sko yttersåle, SpeedTrack ryggraden kan effektivt Ping Heng stabilitet og fleksibilitet av forfoten av midten av foten, for å maksimere fart og fingerferdighet. Klossens yttersåle lette nylon stift og kniv kombinasjonen er koniske pigger, tilveiebringe stabilitet for den spillere grep.

Snakker nye støvler, spilte for Atletico Madrid Gelieziman sa :. "Iført nye evoSPEED 17.SL-S på banen er jeg veldig spent, fet farge jeg tror det ville være ettertraktet unge spillere, og nå er vi ligaen er i ferd med å gå inn i andre omgang, og det er mye hard kamp, ​​men også om å gå inn i Champions League knockout, jeg vil ha nye støvler i trening i en mer aktiv, for å komme opp med de beste prestasjoner på banen la teamet få seieren. "