Billig Nike Hypervenom Phantom III Fotballsko

Posted by admin 22. Jun 2017 0 Comment(s)

 

For Nike Hypervenom, 2016 er faktisk ganske pinlig, Neymar foran hjem for å gjøre giften talsperson betydelig kommersiell verdi av dette tapet, er det viktigste den andre generasjonen av berøring på den øvre ulykkelig ført mange mennesker Tucao. Selv om Nike rettidig utveksling for honeycomb NIKESKIN, men Nike Hypervenom Phantom serien er vanskelig å gjenskape den ære av første generasjon. 2017, med ny strategisk veiledning og Nike Feng III legemiddelfrigjøring, narkotika Feng syntes å innlede en lav sjanse for å bunne ut, så hvordan oppfører det? Eller med den faktiske ytelsen taler for det!

 

Ekte tidlig på året har vært bekymret for nyheten om en ny generasjon av narkotika front, men forumet har hatt et par po AG, men hjertet mitt er fortsatt villig til, ah, fordi Nike Hypervenom Phantom III FG yttersåle er et nytt design før, for entusiastiske early adopters av meg har en stor attraksjon, endelig fikk det de ville, i bytte for FG-versjonen.

 

I de senere årene, merker er "avslappet" i sko utseende og farge design, har blitt standard high-top sko flaggskip merkevarer, som fargen er enda mer uhemmet. Nike Hypervenom Phantom III starter fargen blir brukt i Yuanyang treffer farge, men en kombinasjon av to farger i mange mennesker det synes vi har blitt lite folk ikke kan akseptere, opprinnelig Vel grønn oransje lysfordeling, som er helt landbruks heavy metal rock landsbyen skytefelt for barn.

 

Jeg har også lest om det i forumet, tilsynelatende fullt ut akseptere og setter farge på mennesker synes egentlig ikke, noen mennesker føler greit, knapt i stand til å akseptere, de fleste er Tucao farge kamp, ​​jeg hører fra akseptabel slag. Men må si (denne oppførselen er ikke en sterk farge vasket) for å bære denne skoen til å kjøre opp, så han trakk litt vind, høy grad av gjenkjennelse for de court "poet" er ikke bare slags gjøre det denne fargen? Nike sko strikke utgangspunktet holde egenskapene til den, la den ganske anstrengende, dristig vanskelig krage trukket høye sko, prøve å trekke sideveis, bør studentene ikke dra hardt å nevne, det ville ikke passe inn i en slow'll bruke den igjen.

 

Første er at Nike Hypervenom Phantom III og jeg begynte å posisjonere sine psykologiske forventninger til den. Posisjoneringen av Nike Nike Hypervenom Phantom III er grønn Terminator, også fra det synspunkt talsmann formasjon i utgangspunktet spiss foran. Nike fotballsko i den nåværende serien av dem, Nike Hypervenom Phantom III posisjonering og snikmordere har lite overlapp, så i begynnelsen av mitt hjerte for Nike Hypervenom Phantom III er fortsatt ganske en forskjell i oppfatning, på grunn av den høye graden av assimilering er allerede høyt hjelp , og finn deretter den stilen du liker, så bare kjøpe en leiemorder vel, hvorfor i helvete betaler for narkotika foran? Sammen med gift II foran meg kan ikke hjelpe, men krasjet ut på neste generasjon vil ha høyere forventninger, hvis Nike Hypervenom Phantom III ikke lenger å tvinge, så modent marked tidligere okkupert virkelig henger ut.

 

Det er striper på kragen på stedet er klart føler at det er tykk, sammenlignet med den forrige som vil være mer beskyttende på en eller to prosent. I konklusjonen de eksisterende prinsipper, så skal jeg sette sko på føttene inne funksjonelle områder var fokus for oppmerksomheten.