Adidas lansert Nemeziz 17,1 svart og hvit farge

Posted by admin 07. Jun 2017 0 Comment(s)

Selv om det er ingen aktuelle presser blonder Adidas flaggskip sko, men kan ikke bli ignorert er det fortsatt en skolisse må ta hensyn til ting. Nemeziz 17,1 og super toppmodeller har topp Nemeziz 17+ 360 Agility som yttersåle, men overdeler er relativt tradisjonelle blonder design. Basert på tidligere erfaringer, vil vi fortsette å velge Messi seg med blonder Adidas Nemeziz 17.1.

 

Som den viktigste energi Adidas og spotlights er fokusert på ultra-top Nemeziz 17+ 360 Agility, selv om det er dyrt for toppen, er Nemeziz også litt undereksponert. Men vi kan ikke nekte for at i det hele tatt Nemeziz 17,1 okkupert markedsandel, fordi ikke alle liker design uten lisser, er Messi annen opplagt eksempel.

 

Basert på den ultra-top Nemeziz 17+ 360 Agility samme designkonsept, 17,1 fortsetter denne utmerket stamtavle, med agility er kjent, og sin ultra-top blonder frie deler den samme teknologien. Den største forskjellen mellom begge er transformasjonen av den klassiske AgilityBandage stropp design og bære et snøre utforming.

 

 

Nemeziz som et nytt kapittel Adidas fotballsko har offisielt møte deg, og vil arbeide med ACE og X består av Adidas fotballsko tre store. Nemeziz utforming nøkkelen 17.1 er fortsatt inspirert av prosessen med bandasje surret rundt ankelen, ankelen innpakket og dets støttespillere økt stabilitet og smidighet for å hjelpe på et øyeblikk kan gjøre en endring for å slå lyset og følsom.

 

TorsionFrame yttersåle lett struktur, TorsionRibs dynamisk støtte. De nye AgilityKnit 2,0 stoff overdel gir myke og lette seg erfaring. Kort sagt, adidas Nemeziz 17,1 17+ lik forenklet versjon av serien. Den spanske kongens Cup finalen, vil bli satt på Nemeziz 17,1 Macy spilte for Barcelona denne sesongen er ikke vellykket, ble Kongens Cup sine mål må respektere, ønsker jeg Messi og Barcelona lykke til!